Colaboratori Externi

Doctor Sorin Flaviu LESNIC

Expert medico-legal

Reputat medic primar în medicină legală, expert medico-legal grad II, domnul doctor Sorin Flaviu LESNIC este colaboratorul Casei noastre de avocatură în procedurile care vizează expertizarea medico-legală.

Membru al Societății Române de Medicină Legală și al altor organisme jurisdicționale de profil, domnul doctor s-a evidențiat în activitatea de profil prin profesionalism desăvârșit și conduită exemplară.
În calitate de expert recomandat, domnia sa a gestionat, împreună cu echipa noastră de avocați specializați în cazuri de malpraxis medical, unele dintre cele mai importante și mai notorii spețe de profil din România, aportul său profesional fiind determinant în soluționarea favorabilă a acestora.

Mai multe date despre domnul Doctor Sorin Flaviu LESNIC pot fi regăsite aici

S.C.P.M. Catalin Braicovici & Asociatii

Societate Civilă Profesională de Mediatori

Având o vastă experiență în soluționarea conflictelor și litigiilor în diverse domenii ale practicii, S.C.P.M. Cătălin Braicovici & Asociații este colaboratorul nostru permanent în procedurile de mediere.

Echipa S.C.P.M. Cătălin Braicovici & Asociații este recunoscută pentru dezvoltarea unor strategii de soluționare a litigiilor și conflictelor, bazate pe experiența acumulată în timp. Colaboratorii noștri externi sunt în măsură să ofere posibilitatea părților aflate într-un conflict să ajungă, cu ajutorul negocierii asistate de către mediator, la soluții creative și benefice, în cele mai bune condiții.
Mediatorul Titular al Societății Civile Profesionale este domnul Cătălin BRAICOVICI, membru al Uniunii Naționale a Mediatorilor din Romania.

Mai multe date despre S.C.P.M. Catalin Braicovici & Asociatii pot fi regăsite aici

MAGOO Intellectual Property Advisor

Consilieri Proprietate Intelectuala

MAGOO Intellectual Property Advisor este colaboratorul permanent al Casei noastre de avocatură în procedurile specifice de consultanță și reprezentare în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Marci și a instanțelor de judecată, în vederea înregistrării și protejării numelui firmei, produselor, serviciilor producătorilor/ importatorilor/ distribuitorilor/ comercianților și/ sau ofertanților.

Coordonat de către doamna Laura Valentina MAGORI, MAGOO Intellectual Property Advisor are o echipă formată din specialiști în proprietate industrială, designeri și consultanți în afaceri, împreună cu care reușim să oferim clienților noștri cele mai bune sfaturi și soluții.

Mai multe date despre MAGOO Intellectual Property Advisor pot fi regăsite aici

Cabinet Individual de Psihologie Roxana Badea

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Psiholog clinician, masterand în cadrul programului Psihotraumatologie și asistență psihologică, Roxana Badea este colaboratorul Casei noastre de avocatură în procedurile care vizează consilierea psihologică pentru cazurile de malpraxis medical.

Parcursul academic și experiența profesională i-au orientat practica privată către împletirea celor două domenii de interes: neuropsihologia și psihotraumatologia. Roxana Badea investește în dezvoltarea ei profesională pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților care se confruntă cu situații de viață cu impact atât la nivel fizic, cât și mental; punând accentul pe resursele acestora în vederea ameliorării și gestionării dificultăților, încurajând totodată găsirea soluțiilor potrivite.

Mai multe date despre Psiholog Roxana Badea pot fi regăsite aici

Canada Goose Dunjacka Herr Canada Goose Rea Sverige Begagnade Canada Goose Jackor Canada Goose Solaris Parka Säljes Canada Goose Jacka Sverige Canada Goose Rea 70% Canada Goose Kensington Parka Sverige Canada Goose Rea Vinterjackor Dam Canada Goose Billiga Canada Goose Jackor På Nätet Canada Goose Sverige Canada Goose Home Outlet Canada Goose Jackor Billiga Canada Goose Trillium Parka Dam Billig Canada Goose Dunjacka Dam Canada Goose Outlet Skåne Canada Goose Chilliwack Bomber Dam Canada Goose Victoria Parka Dam Billiga Canada Goose Sverige Canada Goose Sverige Priser Canadian Canada Goose